Παρουσιάσεις και Εκδηλώσεις

Η πρώτη παρουσίαση των έργων μου (πριν καν εκδώσω το πρώτο μου βιβλίο) έγινε στις 2 Δεκέμβρη 2009 στο Θέατρο της Ημέρας, στα πλαίσια της σειράς «Δημιουργών Διάλογος».
Ήταν μια καθαρά αυτοσχέδια (και πολύωρη) παρουσίαση, συντονισμένη από εμένα προσωπικά, με εισαγωγή και οργάνωση από τη Δήμητρα Νικολοπούλου, παρουσίασή μου από το Χάρη Μελιτά, απαγγελίες από πολλούς φίλους, και ένα θεατρικό δρώμενο από την Αφροδίτη Παρζακώνη και το Εργαστήρι έκφρασης-επικοινωνίας του Χολαργού.

Η επόμενη σημαντική εκδήλωση που έλαβα μέρος ήταν στις 3 και 6 Μάρτη 2010, σε δυο βραδιές ποίησης στα πλαίσια της έκθεσης Έργον Τέχνης – Γυναίκα που διοργανώθηκε από την εικαστική ομάδα Σημείο Τέχνης και την Κατερίνα Σακαλάκ στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, σε ένα ποιητικό διάλογο με την Άρτεμι Βαζιργιαντζίκη με τη συμμετοχή δύο ακόμα ποιητών (Στεφανία Στεφάνου, Βλάσης Ταβαμπής) και του μουσικού συγκροτήματος Alter Echo (Ντόρα Αθανασίου – Μηνάς Μπόγρης – Γιώργος Κοντοβάς – Νατάλια Τσεσνόκοβα).

Στις 4 Ιούλη 2010 έγινε η σημαντικότερη μέχρι σήμερα παρουσίασή μου, στο 30ο Συμπόσιο Ποίησης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, από τον Χάρη Μελιτά.

Στις 11 Μάη 2011 είχαμε μια παρουσίαση στο Art Gallery της Βούλας, μαζί με την Άρτεμι Βαζιργιαντζίκη, με απαγγελίες από διάφορους φίλους ποιητές και μουσική από τον Μηνά Μπόγρη και τη Ντόρα Αθανασίου.
Στη συνέχεια της βραδιάς παρουσιαζόταν και η ποιήτρια Δέσποινα Κοντάκη.

Στις 3 Νοέμβρη 2011 συμμετείχα σε μια ομαδική παρουσίαση έξι συγγραφέων του Μανδραγόρα (Σπύρος Α. Γεωργίου, Χρήστος Γιαννακός, Ελένη Γούλα, Χάρης Μελιτάς, Χαρά Χρηστάρα και εγώ), όπου έγινε η παρουσίασή μου από τον Θωμά Τσαλαπάτη.

Στις 6 Δεκέμβρη 2011 έγινε παρουσίασή μου στην Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, και πάλι από τον Χάρη Μελιτά.

Στις 19 Γενάρη 2012 συμμετείχα στην παρουσίαση του τεύχους 45 του Μανδραγόρα, μαζί με διάφορους γνωστούς ποιητές και λογοτέχνες.

Στις 13 Φλεβάρη 2012 στο Cabaret Voltaire και στις 20 Φλεβάρη 2012 στο Εξ Αρχής, συμμετείχα στις παρουσιάσεις ποιητών από ηθοποιούς στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Θέατρο-Μουσική-Ποίηση» που οργάνωσε η Κατερίνα Θεοφίλη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s